Friday, December 31, 2010

Contest Jom Teka Lagu

Assalamualaikum wbt...

Hari ni plak saya mau mencuba nasib join contest teka lagu la pulah...hehehe... suka ni teka2 lagu nie...hehe...


 Jawapan tuk kategori (A) - lagu-lagu melayu


1) Yang Terindah
2) Aku Rela
3) Helah Maya
4) Dunia
5) Yang Sempurnakan Ku


Jawapan tuk kategori (B) - lagu-lahu barat


1. Fly
2. Alice (OST Alice In Wonderland)

3. Five Minutes To Midnight
4. Touch My Hand
5. Something 'Bout Love



So saya tag kepada:

~Cik Azizah~
~Hana kirana~
~MyraAzra~
P/s: Yg terbaca entri ni pun semua dijemput join :)


Tarikh tutup = 2 januari 2011

Pengumuman pemenang = 4 januari 2011

Elhyatt Bizz Collections Giveaway

Assalamualaikum wbt...

Giveaway ni daripada Elhyatt Bizz Collections...
Saya berbesar hati ingin join GA ni sempena pembukaan entry 1st tuk tahun 2011 di blog saya ini... :)


Saya tag kepada 
~Cik Azizah~
~cute mum~
~MyraAzra~

TARIKH TAMAT PENYERTAAN :
18JANUARI 2011
(BERMULA 6 DISEMBER 2010)

PENGUMUMAN PEMENANG: 20 JANUARI 2011



Saya akan promosikan koleksi ni, iaitu koleksi yang paling saya sukai serta mempunyai harga yang berpatutan (^_^)

ELHYATT BIZZ ONLINE SHOP ada jual

Lycra Cardigan latest Design in TOWN!!!




LC3025 : available size S




Inner included : labuh inner 31 inci


Berjaya memenuhi keperluan wanita-wanita bekerjaya, Elhyatt Bizz kini menyediakan koleksi pejabat terkini,'LYCRA CARDIGAN'.

Material fabrik yang digunakan: lycra gred 5 star yang mampu membuat anda kelihatan anggun (^_^)

Dapat membuatkan si pemakai berasa selesa dan ceria selalu :)

Istimewanya LYCRA CARDIGAN ini adalah ia didatangkan berasingan dengan inner.
So, anda bebas gayakan outer cardigan dengan inner pilihan anda (^_^)

Kedua,cuba anda perhatikan biasanya cardigan bercorak polos sahaja namun koleksi ini membawa kelainan iaitu cardigan/outer bercorak.
penampilan anda lebih terserlah dgn gaya ini.
Ya!paling penting,potongan cardigan ini bukan seperti kebanyakan yg boleh didapati di pasaran...Ia berpotongan ala-ala kurung pahang(ada pesak) yang membuatkan ia tampak lebih feminin serta ada potongan badan.

Hujungnya pula dipotong serong.Ohhh pastinya anda terpukau dgn koleksi ini :)

berita baik juga.Koleksi ini sesuai sekali digayakan oleh wanita yang biasa memakai baju jenis labuh kerana innernya lebih labuh dari inner biasa(melepasi paras peha) dan juga cardigan yang lebih labuh dari inner yang disediakan.Sungguh menepati citarasa muslimah abad ini.

Design seperti ini masih belum memasuki pasaran(kecuali di sebuah pusat membeli belah terkemuka Malaysia dgn harga RM69 ke atas).Anda bakal menjadi perintis dan ramai akan tertanya-tanya mahu beli dimana :D:D

Tips:Tambahkan aksesori kerongsang jenis besar dipinkan di hadapan sama paras dengan pinggang


Labuh inner : 31 inci, labuh cardigan/outer : 34 inci

Harga :RM55 
Harga VVIP :RM52 + 11 points
Harga borong : RM42/pcs
Delivery:Semenanjung RM6, Sabah/Sarawak RM9 (Add RM2 for each additional pcs)


Segeralah beli selagi stok masih ada...cepat!

Thursday, December 30, 2010

Kenapa Aku join Contest & GA?

Assalamualaikum wbt...

Berbalik kepada tajuk di atas iaitu Kenapa Aku join Contest & GA?...ini tidak lain dan tidak bukan untuk menang dan dapat hadiah dan gembira dan puas hati...hehehe... Lain dari tu, untuk memeriahkan suatu GA & contest jak... Jadi setiap penyertaan itu amatlah dihargai...

Erm...rekod saya, sepanjang menyertai apa2 ni, belum pernah menang lagi...hehehe... agaknya bilakah rekod ni akan pecah? Mo tunggu sampai gigi gugur ka? or xda peluang ni?...hahaha... kalau dah rezeki, xkn kemana kot...

Croydon baby boy Giveaway

Assalamualaikum wbt...

Nak join GA ni...nampak best jak (^_^)

1. buat entry bout this contest, tepek je banner contest ni kat entry and link to this entry yer.. (orait)
2. then letak banner juga di side bar and link to this entry juga.. (orait)
3. da siap , letak entry contest anda di  ruang komen di bawah , kalau bole bagi email sekali yer.. (orait)

Give away start now - 12 Jan 2011

bole Tag 2 Org Join giveaway nie
~MyraAzra~
~Miss Mucuk~


PemenanG GA R.R said

Assalamualaikum wbt...

Ok lah...kini pemenangnya sudah ada & hadiahnya telah siap sempurna. Tinggal tunggu bertukar tangan sahaja.... Pemenangnya adalah :
.
.
.
.
.
.
.
.
       




        

dan penyertaan pertama (1)....

Sila rujuk number peserta (^_^)

Ribuan terima kasih yg telah menyertai GA ni k....Yang menang tahniah :), Yg kalah boleh cuba lagi....Sekian, terima kasih....


Kepada pemenang, sila emailkan kepada saya NAMA PENUH (jangan lupa bagitau nama ID penyertaan anda-->PENTING!) anda, ALAMAT (malaysia) & No. TEL anda di edamiaw@yahoo.com dengan subjectnya 
PEMENANG GA R.Rsaid...

Update: Tlg segara hantar butian anda k...sebab, penganjur mau sambung study dah :) takut bz...

Update lagi : Pemenang akan diterima sehingga hari rabu bersamaan 5hb Januari 2011 sahaja kerana telah bz... (Maaf kerana menghadkan penghantaran butiran pemenang kerana urusan pos perlu disiapkan minggu ni sebelum bertambah bz pada masa hadapan... TQ :)





Wednesday, December 29, 2010

Makin mess - emo contest

Assaalamualaikum wbt... 

Sekarang nak join contest Makin mass-emo contest ni ....

                                                                                                                                                                                                    
.
.
.
.
Jangan

Mari



 .
.
.
~dan berkenalan~
.
.
.
~dengan saya~
.
.
.
....Nama saya Rafidah binti Rosli.....
Kawan2 panggil saya Fida....


pada 12 Sept 90


Blog Tittle ni R.R said



jangan tekejut...
dah xda idea nama lain nak buat title blog ..


jenguk blog saya nih: http://rrsaid.blogspot.com/


Kepada tuan contest....semoga dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat...  --->harap2 boleh pakai jg ni emo2....sekarang mau....


tag kepada---> cik jieda....

Tamat pada: 31 Dis 2010


~TamaT~

R.R said 1st GA dah tutup

Assalamualaikum wbt & salam perpaduan ...

Buat sahabiah sekalian, akhirnya 1 minggu suda berlalu...
Akhirnya GA ini telah selamat sampai ke penghujung...

Jadi, maaf di atas apa2 kekurangan pada GA ini yg x seberapa al-maklum sajalah...blog baru... :)

Kepada yang saya tidak sempat tinggalkan jejak, bebanyak minta maaf kerana line sgt slow dan xdpt loading pula...maaf yerk...

Jadi, inilah dia hasil peserta2 GA ni...sila semak nama anda...TQ:)
Pemenang akan diumumkan bila2 masa selepas ini, mugkin hari nie or esok or secepat mungkin...sila alert :)

2) Jieda
4) aanie
9) emma
13) Lelord
14) Nana
15) Sweety
24) fa10
25) Keyna
26) Kehelan
27) cikanna
28) nadiah
29) anin
31) Imaan09
33) kakyong

~TamaT~

Thursday, December 23, 2010

My Girl Want This Skirt Giveaway

Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera...

Jom join GA ni untuk adik2 or sedara2 kita yg masih kecik2... (^_^)


Join? Klik link atas ni... :)

Go to da hadiah: Check it out....


Hadiah yang ditawarkan:
  • 1 x Hadiah utama ( Skirt di atas)
  • if penyertaan bertambah..hadiah saguhatai mungkin akan disediakan...bergantung kepada penyertaan.


Tarikh Giveaway bermula 20.12.2010 sehingga 11.1.2011

1 Giveaway time ! Sticker name giving away to the lucky follower !

Time to join more GA...

Look below:



Due: 24/12/2010

R.R. Said:1st Giveaway

Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera...

Bersempena dengan pembukaan blog baru saya ini, saya berbesar hati ingin menganjurkan sebuah Giveaway ini untuk merasmikan blog dan perniagaan online saya ini secara langsung...
Selain itu, GA ini juga adalah diatas kesyukuran dengan kejayaan prestasi akademik adik saya yang baru memperolehi Result PMRnya...tahniah adik (^_^)...


Untuk join, Syarat2nya ialah:-

1) Follow blog ini...
2) Buat entri tentang GA ini bertajuk "R.R. Said:1st Giveaway"... Then: letakkan gambar2 kegemaran anda seberapa banyak yang anda suka dalam entri tersebut... --> (Gambar tu nak letak dalam calender mini nanti so pilihlah yang best2..hehe)
3) Letak beaner ini di dalam entri & Sidebar...
4)Tag 3 kawan anda...

Selesai semua, hanya postkan link URL anda di bawah... :)

Pemenang akan ditentukan dengan cabutan bertuah...so, entri ringkas pun xpa... (^_^)

Hadiahnya, sebuah kalender 2011 + poster anda  2 keping kalender 2011... (Hanya berukuran 4R)
Saya akan pilih 5 pemenang (^_^)...best kan? hehe...
Berita baik: 1 penyertaan pertama akan menerima sekeping kalender 2011...tahniah...hehe


P/S: GA ini hanya akan berlangsung jika penyertaan sehingga/melebihi 20 orang, jadi kalau kurang maksudnya...hehehe...x jadila coz xda sambutan & tentu x best bagi korang kan3?...hehehe...



Bermula: 23 Dis 2010


Tarikh akhir: 29 Disember 2010


(1 minggu)


Wednesday, December 22, 2010

NEW YEAR LUCKY DRAW DARI BLOG IBU HAMIL

Assalamualaikum wbt & salam sejahtera...

Lucky Draw ada di sini  NEW YEAR LUCKY DRAW DARI BLOG IBU HAMIL....
Jom join... .. .. ..
Hadiahnya adalah;
1. Hadiah Utama  – 1 set Keronsang & Gelang + Key Chain + T-shirt Sabah
2. Hadiah Saguhati – 1 set Keronsang & Gelang + Key Chain (Untuk 2 Pemenang)
3. Hadiah ditaja http://nurfatihahchuan.blogspot.com/ (100% Buatan Sabah)
.. .. .. .. Tarikh tutup;
akan dimaklumkan kemudian

Cabutan Bertuah from blog MYSHOPBELLO

Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera...

Nak join cabutan bertuah pula kali ni (^_^)...tuah ada di mana2...


Jom join? Klik link ni...



Tarikh tutup : 31 Disember 2010

Sayahappyslalu Giveaway…

Assalamualaikum wbt & Salam sejahtera....

Ni GA hebat daripada tuan punya blog ~HAPPY ME~

Mau join? Klik link atas nih...
.
.
.
.
.
Komen/ Cadangan saya untuk tuan punya blog:
Untuk design blog termasuk background & apperance semua...memang cool la...gabungan pink & hitam...lawa la orang bilang...taniah untuk itu...  Untuk tajuk blog
iaitu ~HAPPY ME~ tu pun memang simple & oklah, menggambarkan tuan punya blog ni seorang yang periang ataupun mau hidup gembira selalu... Em..untuk entri...no komen (belum baca lagi tapi lepas ni insyaAllah saya baca selalu)...kecuali entri GA ni..hehe...best la (Kalau menang kan bleh dapat hadiah...)...haha... em...<--- eh, panjang2 komen...blog sendiri pun x terurus...hehehe
..
..
..
..
Then, terus pada hadiah...(Part ni memang best)...
..
..
Hadiah:
Hadiah ialah beg dompet dari Bali.. Ada 3 buah
2 untuk komen yang terpilih dan 1 untuk top referrer…



Tarikh tutup : 25 December 2010