Thursday, December 30, 2010

PemenanG GA R.R said

Assalamualaikum wbt...

Ok lah...kini pemenangnya sudah ada & hadiahnya telah siap sempurna. Tinggal tunggu bertukar tangan sahaja.... Pemenangnya adalah :
.
.
.
.
.
.
.
.
       




        

dan penyertaan pertama (1)....

Sila rujuk number peserta (^_^)

Ribuan terima kasih yg telah menyertai GA ni k....Yang menang tahniah :), Yg kalah boleh cuba lagi....Sekian, terima kasih....


Kepada pemenang, sila emailkan kepada saya NAMA PENUH (jangan lupa bagitau nama ID penyertaan anda-->PENTING!) anda, ALAMAT (malaysia) & No. TEL anda di edamiaw@yahoo.com dengan subjectnya 
PEMENANG GA R.Rsaid...

Update: Tlg segara hantar butian anda k...sebab, penganjur mau sambung study dah :) takut bz...

Update lagi : Pemenang akan diterima sehingga hari rabu bersamaan 5hb Januari 2011 sahaja kerana telah bz... (Maaf kerana menghadkan penghantaran butiran pemenang kerana urusan pos perlu disiapkan minggu ni sebelum bertambah bz pada masa hadapan... TQ :)





10 comments:

~ MayraAzra~ said...

olooo sedeynye,sket lg nk kene...uhukk

kakyong said...

tahniah buat semua pemenang berTUAH

fa10 said...

x bertuah la saya...
tahniah buat mereka!

Cik Azizah said...

tahniah kepada peserta lain!

yang penyertaan pertama tu jijah punya ke?? hukhukhuk....
number cik azizah pertama..heeeee

nadiah said...

tahniah untuk pemenang

cikpuanhady said...

tahniah buat semua yang bertuah..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Kehelan said...

salam

sy dh emelkan details saya tadi... harap dh terima...

wassalam

ekinashikin said...

tahniah utk pemenang...
tidak bertuah la plak..hihi

akmafaizal said...

Adeh..awat ter mis pandangan adeh..boleh email lagi ke? tak kisahlah lambat dpt hadiah pun..pleasee

HadifaR_R said...

Okay...di terima... :)