Sunday, January 30, 2011

Berita Tentang "Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool"

Assalamualaikum wbt...& Salam Sejahtera...

TQVM kepada semua yang join contest ni...saya pun x sangka contest ni ramai yang join walaupun belum sampai sebulan...

Jadi, saya terpaksa tutup awal contest ni sebab sudah terlalu ramai yang join & supaya x susah sangat pilih pemenang...

Ini entri khas tentang contest ni...

Selama blogchecking d blog2 yang join...macam2 saya baca & jumpa... d bahagian komen pun... 

Tapi, saya mau kongsi sikit jak la yg saya rasa ingin kongsi...hehe...


*
**
***
****
*****
****
***
**
*




 Hurm...saudara la pulak...hahaha...


Ni plak, dari bawah tanah sia join...dasyat....huhu


 Maaf la...tarikh tutup contest diawalkan k... Nway, Hepy birthday untuk kamu nanti la... :)


 Sorry...bukan x cek...cuma lambat sikit...huhu...
Pohon maaf segala kekurangan...


 A'ah...sebenarnya xtau pula ramai yg join walaupun x sampai sebulan... At 1st saya ingat ada sampai 50 orang ja yg join dalam sebulan...Tapi x sgka juga ramai... TQVM u ol yg join k :)


Haha...entri yg ni yg plg saya x bleh lupa ni... Alert juga dia pasal contest2 ni... Tapi sayang, tajuk contest dia pun x kena...haha...
Nway, TQVM for giving ur opinion... :)


P/S: 

1) Kepada peserta2, sila cek nama anda serta link balik ke entri kamu...betul ka x kn...hehe
2) N yg saya belum follow balik tu minta maaf la k coz terlepas pandang jadi kamu boleh juga bagi link kat komen bawah ni untuk saya follow kamu k...
3) Untuk pengumuman pemenang, akan diumumkan dalam masa seminggu... mungkin esok, lusa, tulat macm tu la...

Tunggu tau... :)... Have a nice day...

25 comments:

Belalang Hijau said...

beserta dari bawah tanah tu macam kenal la...hahaha

bagus gak tutup cepat2 sebab mmg terlalu lama tarikh contest tu...hee

tomatokering :) said...

hehehe , mmg ramai yg join kan . cayok2 pilih pemenang ! :D

Amirrah Zawani said...

salam tuan blog..
tahniah contest anda semakin ramai yg join.. nak bagi tau saya dah tukar gambar.. ni gambar yg baru.. nama saya bernumber 93.. :)

http://planetmirra.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

cikpuanhady said...

errkk..jadi dah tutup la ni ek..huhuhu tak sempat nak join..baru je nak buat entri..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

♥♥LiSsA♥♥ said...

hek eleh. apsal kerek sgt entry yg last tu? ;D

bukan wat pertandingan bogel ke hape. hadoyai. tetiba emo ek;))

pnganjur wat rileks jer. bagus.

n0 5 tersenarai. :)

cAQluF said...

huh mencabar keimanan bt0l entry laast uh..hehe
~chill penganjur..

::Cik Zatie:: said...

agak2 bila nk umum pemenangnya saudari penganjur? hehe

meaw said...

hehehe.....pemenangnya bila pulak? HEHE....sebab meaw tade start ari rabu ni . nak tau awal lah kalau boleh sape pemenangnya,meaw mungkin tak menang kot . sebab rmi sngt contestant yg hebat2 :)

cuma mood tak menyabau,hehe

meaw said...

hehehe.....pemenangnya bila pulak? HEHE....sebab meaw tade start ari rabu ni . nak tau awal lah kalau boleh sape pemenangnya,meaw mungkin tak menang kot . sebab rmi sngt contestant yg hebat2 :)

cuma mood tak menyabau,hehe

eB ezrin said...

kat mana nk check?

eima said...

yg last tu .. suka hati je la ...
aku suka nk joint saje isi masa lapang ... biar pun hanya dpt sebijik gula2 ...ai sapot u dear ...

chek-goo ain said...

tak saba tunggu result contest ni kua! hope rezki berpihak pd saya.. amin.. :)

fa-in said...

yea sudah d awal kan..xde la jenguh menunggu.
hihi :D

Kembang Perawan 3288 said...

so trikh tutup bila? email je arbi.xoxo88@yahoo.com

HadifaR_R said...

::Cik Zatie:: & meaw :
Hari ni, esok or lusa kot...

eB ezrin:
Side bar...

EZAN IDMA said...

okey :)

~SyAhIrAh~ said...

okey ada tersenarai. No. 88. huhu kalau org cina, nombor ni byk ong wo! huhu taktaula ade tuah utk aq ke tak. hehe insyaAllah..:)

UYC Group said...

mcm mne cara pemilihan pemenang...gune undian ke ^^

HadifaR_R said...

UCY group:
Pemenang diadili terus dan bukan dengan undian...

Kalau dengan undian, menyusahkan peserta...hehe

mEteoRa girL said...

TQ =)
ok ok....

lemolemo said...

entri yang last tu pedas betul ek.. cam syok sendiri je..keh3

wani nawi said...

~tq2... nm saya disnarai 75:)... gud luck memilih:)

shafiqabdshukor said...

x sabar dah ni..
nak tau sape menang..
gmbr sume dahsyat2...
huhuhu

a!n n!a said...

wah,tutp awal ekh..
bgs la tu.. hehehe
btw, a!n yg no 87..
thx... :)

nunui Joe said...

wahh jadi bila tarikh ttupnya? hehe