Sunday, January 16, 2011

Tolong Bagi cadangan Nak Join Contest Apa?

Assalmualaikum wbt....

Sekarang ni proses saya join contest & GA dah slow...al-maklumlah perlu bahagi masa itu & ini... Proses menjoin contest pun lambat juga coz rambang mata & xtau yang mana nak join dulu...

Kalu anda ada apa-apa cadangan contest & GA untuk saya join, bolehlah komen kat entry ni... TQVM :)

14 comments:

WardatusSyauqah said...

w'slm wbt .
sy syorkan join contest ni ,

http://sitifatimahhh91.blogspot.com/2011/01/rebut-rm100-dalam-contest-pic-hitam.html

sebab gambar awk untuk pic xnmpk muka tu sgt cool ;)

HadifaR_R said...

TQ cadangkan... akan join...& dah join tadi :)

Fairyfarina said...

Jom la join contest yg baru je saya create kat link ni.

http://angelsbeautifulnightmare.blogspot.com/2011/01/fairys-friendship-bracelets-give-away.html


Syarat nyer sgt simple.

Dari Kelate Ke Copenhagen said...

Jangan lupa untuk join Contest & Giveaway Special From Denmark


http://darikelatekecopenhagen.blogspot.com/2011/01/contest-giveaway-special-from-denmark.html

HadifaR_R said...

Fairyfarina --> Saya mau koin tapi x faham lagi...sedang menunggu feedback pertanyaan sy :)


Dari Kelate Ke Copenhagen --> Suda siap join... TQVM :)

Fairyfarina said...

HadifaR_R: erk...x phm? kat mana awak letak feedback tu?? heheheh..x nampak pun

HadifaR_R said...

Fairyfarina: Dah join...yes! :)

CinderLaLa said...

Salam... Hai...

saya tag awak dlm contest sy yer.. Dijemput utk join.. Gud luck.. =)

http://cikcinderlala.blogspot.com/2011/01/contest-cerita-di-sebalik-senyuman.html

DiaUmaiNiNaz said...

meh jd follower sy dulu..ada lucky no di sana...salam singgah dr Dinaz.

HadifaR_R said...

CinderLaLa: Dah join tau :)

DiaUmaiNiNaz: suda follow and verified... :)

TQVM...

~~@lyci@~~ said...

jom join GA alycia ..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/01/alycia-1st-giveaway.html

tq ;)

HadifaR_R said...

~~@lyci@~~ :
Ok, dah join :)...thanks...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

jom join colourful contest saya..klik link ini

HadifaR_R said...

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥: Oredi... TQ ajak :)