Monday, January 31, 2011

Dan Pemenangnya...

Assalamualaikum wbt & Salam makmur...

Dan pemenangnya adalah...
jeng3...
maaf kepada yang x menang k...kamu dah join pun saya cukup2 gembira... :)


#

##
###
####
#####
######
#####
####
###
##
#



(memang cool la! tahniah...xnmpk muka pun memang tau cool ni... siap bekain pelikat xnampak muka? Alamak, ada pula muka kartun di situ... dengan slumber... Tahniah...cool terlampau nih!!!)






(Cool ni...dengan slumber melambai ka ntah apa nih dgn skul kamu ni... cool2 kamu, baru habis paper ba kan...huhu...bebaris cantik lagi...ini memang gambar dirancang ka x ni? X tau la...pa2 pun...tahniah!!!)




(haa...yang ni memang cool unik la...pic memang cantik cun cool smart... First time tengok, memang dah jatuh hati... tahniah...)



Yang x menang tu, mungkin bukan rezeki kamu lagi la tu... Yg menang ni...tahniah banyak2 :)
Semua penyertaan adalah sangat dihargai....:)




Pada yang menang, sila hantar:

Nama berserta URL blog anda...
Line fon (celcom, maxis, etc)
Ke 23999 fyeda_90@yahoo.com untuk menculik menuntut hadiah... 

12 comments:

tomatokering :) said...

waa~mmg cool ! ;D kongrets !

Puan Besar Shag Yahaya said...

Tahniah pada pemenang ;D

cikanna said...

tahniah bt pemenang..

a!n n!a said...

waaa!
congrats2 cape yg menang!:D

Amirrah Zawani said...

tahniah pada pemenang..
yg pengantin tu mmg terbaik lah :)

Sunah Mohammad said...

tahniah~~~~

Salfiza said...

tahniah kpd pemenang...
walaupun sy xmenang tp sy suka contest ni...
thanks kepada penganjur..^^

~SyAhIrAh~ said...

Congratz to the winners..:) Nice contest. huhu

cikpuanhady said...

tahniah buat pemenang..

Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

Tolong boleh :Jom Vote Zahra yang tengah syok tido

RuBiE ZaiNuDdin said...

cool la yg baldi tue..^_^

congrates pd yg mng..;)

Mama Zharfan said...

congrats to winners :) siyes cool

jom join Heartbeat!

islah_nafsina said...

jom join bloglist islah!!

http://islahnafsina.blogspot.com/2011/02/jom-join-bloglist-islah.html