Friday, January 14, 2011

Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool

Assalamualaikum wbt...& Salam Sejahtera...

Tengah termenung tengok2 pic dalam album...tetiba jumpa pic yang best... Teringin plak mo buat contest berkenaan pic mcm ni....

Straight to the point...contest tu ialah contest 

"Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool"


Jom la join ramai2...

Syarat2 yang mudah....

1. Follow blog ni (wajib ni...tuk meriahkan blog ni...hehe)
2. Buat entri bertajuk "Contest Gambar Tak Nampak Muka Paling Cool"
3. Letak beaner ni dalam entri dan sidebar and terus linkkan balik ke entri nie yer :)

" Letaklah mana2 pun gambar yg kamu mau pertandingkan...dalam entri tu juga..."

4. Tag 3 orang rakan anda yang berminat join contest ni...


5. Tolong like gambar ni di facebook k :)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=496585593461&set=a.493378153461.269462.233735358461
(Tolong la...Sangat2 penting untuk like...hehe)

Dan Tinggalkan Link anda di bahagian komen tau...hehe...

Tarikh tutup 25 03 2011


Hadiahnya pula.....


jeng3.....
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
Tunggu......will be update later...
.
.
.
.
So, join jgn x join :)


Update: Hadiahnya...adalah wang tunai topup saja yer.... (Xmau susa2 pos2...)...huhu


PemenanG: 
1st topap RM10
2nd topap RM10
3rd topap RM10
(available to celcom, maxis, digi...)


Bagi yg x menggunakan prepaid, Kalau misalnya kamu menang, kamu sedekahkanlah saja kepada sesiapa yg guna prepaid...hahaha...Opps... Sorry lambat inform hadiah...huhu...




UPDATE LAGI: 
~ Pada mulanya, contest ni jangka masanya sehingga 2 bulan...tapi x sangka mendapat sambutan yang baik...
~ So, Contest akan ditutup lebih awal memandangkan telah ramai yg join walaupun x sampai sebulan pun usia contest ni...maafkan ok...lebih kurang 2 to 3 weeks kot...
~ Tapi, bagi yg lambat, penyertaan hanya akan dibuka sehingga contestant ke 200 sahaja k...


TQVM semua yang join...penyertaan anda amat dihargai...
Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu dari contest berakhir... So, tunggu k...



230 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 230 of 230
Joe_Hans said...

Hencik Johan Was Join!


http://johanjuara.blogspot.com/2011/01/ok-serius-shit-aku-xpernah-nak-join2.html

dAYaHnANoHa said...

saye join!!!
http://dayahnanoha.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

-[miracle]- said...

okayy, eika dah join ;)

http://eikaelyza.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

adindanisa said...

saye join :)

http://adindanisa.blogspot.com/2011/01/contest-ga-contest-tak-nampak-muka.html

sharifah athirah izyan said...

http://izyancurlcurl.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html
i dh join..
:)

fazilah said...

saya join :)
http://kesahsayer.blogspot.com/2011/01/contes-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

UYC Group said...

saya dipaksa join >.<

http://salam1malay.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

ziema cindalena said...

_____________________________________

saye join..maceh~ ^_^

http://cindalena.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html
_____________________________________

greenviolet said...

zaza da join da.....

http://soullover86.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

eezance said...

sy dah like gmbr kamu ye..
ID : izzatul

ann said...

http://annpelangi.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

ann pun nk join gak~
hihi ^^

Mayang Zaidani Ibrahim said...

join :D http://mayangdany.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

Nadia Azmain said...

saya dah join..

http://a-tale-of-memories.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

fara_dikri said...

join :)

http://journeyofmysucklife.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

kira kekuri said...

join dear :)

http://ctkiranamaku.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

~dYaHaHa~ said...

salam..amor join

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

tq

alin said...

join :)

http://wannurazlin.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

ceila ghazali said...

ceila tukar url.
ni yg baru


http://thisiscillaghazalistory.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

Adeq Huda said...

salam,
hai sy dah join contest awak yg cool ni. meh folow meh :)

http://gadisdancinta.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

Dia.Honey said...

Hunny Kitty Join :

http://contestsukaaku.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

Amirrah Zawani said...

singgah tgk update baru..
maaf jika anda terasa dgn comment sy sblum ni.. harap2 tak lah yea.. just pendapat saya.. peace.. ;)


p/s: nak tnya.. kalau dah join tapi nak tukar gambar lain boleh?? harap2 boleh lah sbb nama pemenang tak diumumkan lagi kan :D

Si KuCar KaciR said...

http://sikucarkacir.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

saya join jgak. :)

cikpuanhady said...

harap0harap sempat jadi peserta ke 200..autopublish jam 4 pagi nanti..

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/01/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

kalau link tak valid gitau ek..thanks

eB ezrin said...

ok. noted

:: dyra noru :: said...

: saya mau join . . ^^
(www.aquedyra.blogspot.com )

:: dyra noru :: said...

saya joinnnnnnnnnnn

:: dyra noru :: said...

saya joinnnnnnnnnnn

Onitsuka_hana said...

eh2 xleh join sudah..bru ja nak uplod gambar..k xpe2 len kali wat contest lg ek..kena join cepat2 nie..

~queraiza cullen~ said...

http://queraizacullen.blogspot.com/2011/02/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

join jugak..hhee

cikchenta said...

join!

http://chentacherita.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-tak-nampak-muka-paling.html

«Oldest ‹Older   201 – 230 of 230   Newer› Newest»