Wednesday, February 2, 2011

"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"

Assalamualaikum wbt...

Serius saya cakap...malam ni saya mau study ba... Tapi, saya blogwalking sekejap tadi, saya jumpa pula contest "[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"... ba...tengok tajuk pun tau sepa...mestilah  jejaka terhangat yang buat contest ni...

Beaner dia pun hot juga...kalu x pecaya, tengok la beaner dia d bawah...


Bah...kalau mau henpon free juga...pandai2 la klik tu beaner...

O, sambung cerita... serius saya cakap...malam ni saya mau study tapi bila saya klik hadiah henpon yang  jejaka terhangat mau bagi memang hangat... jadi saya kalah... saya mau join juga ni contest... saya suka betul ni henpon dia... sudala kiut... smart lagi tu... 

Kalau x pecaya saya mau study...ok...ni d bawah ni nota yg saya mau baca tapi terbantut dulu sebab saya nampak ni contest dari  jejaka terhangat yang bagi hadiah lumayan....


Haa...tu la dia nota medical surgical nursing ll...next week exam...adui... kalau bukan pasal  jejaka terhangat tawarkan hadiah henpon... 1 pun saya x join contest dalam exam week ni... tahniah kepada  jejaka terhangat sebab berjaya menarik tumpuan saya tau...

Saya pun x tau la kenapa si  jejaka terhangat mau bagi hadiah mahal macam ni... huhu... memang la saya terus buat entri yang terbaik sebab mau dapat ni hadiah dari  jejaka terhangat.
Hadiah dia seperti d bawah ni... Smart kan3? i like....... Kredit kepada  jejaka terhangat sebab offer hadiah sebegini best!!!!!!!


Macam mana? Lepas tengok ni hadiah mesti mau join kan?  jejaka terhangat memang sangat pemurah... hehe...


Ok... jejaka terhangat mau tau kenapa saya mau menang contest ni... Jadi ceritanya macam ni...
Dulu saya dapat 6A dalam PMR ni...(ceh...6A ja pun mau heboh...haha)... Jadi my parents pun bersepakat mau bagi saya hadiah henpon... Jejaka terhangat tau ka henpon apa? Ok, ni saya mau bagitau la ni... henpon tu ialah Nokia 3220... Henpon tu macam ni...


Ha...cam ni...memang x berapa jelas sebab saya ambi ni waktu sekarang (gelap malam) jadi cahaya pun samar-samar... Hehe...macam na opinion  jejaka terhangat tentang henpon saya nih? Eh...minta maaf  jejaka terhangat sebab guna bahasa omputih pula... pa pandangan  jejaka terhangat tentang ni henpon? hehe...


Warna hijau suda sekarang (housing mahal baru nih)...biasalah  jejaka terhangat, henpon sudah uzur sekarang...ganti cover ja la... x mampu beli baru lagi... al-maklumlah...belum bekerjaya lagi orang cakap...masi guna duit mama bapa lagi... 

1st tu, waktu dapat ni henpon xcited la...dulu memang mahal harga ni henpon ni tau... tapi sekarang...hem...memang jatuh menjunam2...masuk dalam gaung sampai tinggal entah la..haha...

Jejaka terhangat, saya mau menang ba sebab buli la sa merasa henpon baru... sekarang nih saya tengok, henpon budak2 canggih2 lagi dari saya...

Jejaka terhangat bulih tengok gambar di atas...waktu ni...henpon ni masi baru lagi... memang kenangan terindah la dulu tu...

Atau pun gambar di bawah ni yang saya curi copy dari google jak la... janganlah  jejaka terhangat menghina ketawa nampak henpon saya yang lama...huhu...


Huhu...tengok gambar macam best jak henpon ni kan  jejaka terhangat? huhu...tapi function dia xla best sebab MP3 pun xda... tapi syukurlah mama bapa sayang saya... (dorang beli juga saya henpon) hehe...

Tapi...setelah lebih kurang 4 tahun macam tu...saya perlu mengucapkan bye2 sama henpon tu... saya sedih betul...

Jadi,  jejaka terhangat tau kenapa? sebab sekarang dia sudah rosak... Jadi saya mesti beli baru tapi xda duit...mungkin saya akan guna henpon di bawah ni... henpon dari my sis... 
Jejaka terhangat tau henpon apa? erm...malu rendah diri mau bagitau... henpon tu adalah macam di bawah ni...


Jadi begitulah kisahnya kenapa saya mau menang henpon dari  jejaka terhangat... Tapi saya mau  jejaka terhangat tau la yg saya betul2 mau menang... sebab apa...membantu seorang pelajar yang ketandusan henpon ni... kredit lagi kepada  jejaka terhangat sebab membantu seorang insan seperti saya ni...

Jadi kesimpulannya seperti di bawah...
Tapi, kalau  jejaka terhangat bagi peluang sama saya untuk menang... kesimpulan ini akan berubah... kredit to u lagi  jejaka terhangat... :)


Okay la...setakat tu jak la  jejaka terhangat...saya suda spend masa 2 jam lebih mau edit gambar + buat karangan untuk contest  jejaka terhangat ni... Jadi saya mau berundur diri dulu la...

Apa2 pun saya akan sambung study lepas ni tapi macam mengantuk la pula...

Ok lah sebelum mengakhiri entry kali ni...saya mau tag 6 orang untuk contest yang  jejaka terhangat anjurkan ni.... orang2 yang bertuah tu ialah...

& all visitors....


Tarikh tutup contest ni pada:

11 March 2011 (11.59 malam)



6 comments:

kira kekuri said...

gud luck dear :D

Jejaka Terhangat said...

wahh..pnjangnyer..kreatif2.hehe..papepon,penyertaan dicheck..gudluck yek..=)

Jejaka Terhangat said...

wahh..pnjangnyer..kreatif2.hehe..papepon,penyertaan dicheck..gudluck yek..=)

HadifaR_R said...

tqvm :)

nelly said...

Gud luck !
=)

cik mun said...

thanks sbb tag mun..hehe