Wednesday, February 2, 2011

Jom Join Make it 100 contest

Assalamualaikum wbt...

Hari ini, rasa2 mau join jg la contest ni coz rasa bersalah juga kalau x join bila dah diajak...hehe...
Lagipun tuan punya contest cik islah sendiri yang ajak nie...
Nway, TQVM ajak join k :)

Beaner contest...


Jom join dengan mengklik beaner di atas k :)


1) Follower memang sangat penting la coz tanpa follower, sunyi la blog kita ni xda trafik... Follower juga bleh la menjadi kawan alam maya kita... Sambil berblogger, sambil menambah kawan-kawan... 


Sekarang follower RR sudah mencecah 345...follower ni turun naik...hehe...tapi, saya hargai semua yang jadi follower RR walaupun dah follow & pernah follow... TQVM tau... sayang my follower... (^_^)


2) Penghargaan, bagi award...support contest follower2 dengan menjoinkan diri...
Yg paling terbaru...buat contest...
memang cool la... Best jadi penganjur...


3) Ok...follower yang paling gempak adalah nelly...
congratz...hehe... Memang gempak la... Selalu jenguk & drop comments kat sini...
TQ sangat2...dengan kesempatan ada contest sebegini... Saya mau hadiahkan nelly award ni...ikhlas dari saya tau... Semoga nelly terima seadanya...(huhu)




4) Sekarang...setelah penat mengira tadi... Last2 saya jumpa juga follower yang ke 100th utk blog RR ni...
TQVM to LYA m@m@ ASYA...
Jadi, dengan itu...saya pun bebesar hati mau bagi award ni kepada my 100th follower...
sudi2kanlah terima k... :)


 Ok...ada 3 orang mangsa lagi untuk di tag sama join contest ni...
Jatuh kepada...
& all visitors here... (^_^)


Jom join coz tarikh tutup: 
25 Febuary 2011


P/S: Hehe...penganjur xda soalan number 4 jadi soalan number 5 saya jadikan number 4...hehehe... 

8 comments:

YatieOwner said...

thank u syg, akan diproses contestnya..^_*

nelly said...

wah .nely gempak ke ?
hehehe ! I like lah !!

=)

tengss tag Nelly ...
maceh2 ..

Salfiza said...

sy di tag!wow!hoho

tatiana said...

salam perkenalan dari gadis jawa..
banyak cOntest yang gadis dapat dari cini..tq yee...i follow...^^,

islah_nafsina said...

thanx RR...bersusah payah join!!!
gud luck ya!!

HadifaR_R said...

YatieOwner : ok :)

nelly: hehe...a'ah gempaq... :)

Salfiza: sila la join k :)

tatiana : Salam kenal... :)

islah_nafsina: huhu...join jg demi kawan :)

YatieOwner said...

syg, entry da siap ^_*

http://yatieowners.blogspot.com/2011/02/jom-join-make-it-100-contest.html

HadifaR_R said...

ok...gud...tq buat :)